Childeren of the buddha

Uitnodiging Cilderen of the Buddha

Prijs;
Op aanvraag

Omschrijving
"Childeren of the Buddha"
the eternal cycle of life

U wordt uitgenodigd voor de boekpresentatie en
fototentoonstelling

in onze galerie van
AFFAIRE D'ANTIQUES ET CADEAUX
Hertogstraat 31, 5611 PA Eindhoven

1288695003

Burma is één van de armste landen van Azië. Voor velen een mystiek en 'gesloten' land, bij het grote publiek alleen gekend door de berichtgeving over het repressieve militaire regime. Actueel, nu deze maand verkiezingen gehouden worden, waarvan de uitkomst voorspelbaar is: de junta blijft aan de macht, de bevolking geïsoleerd.
In mei 2008 wordt het deltagebied zwaar getroffen door orkaan Nargis.
Honderdduizenden verdrinken. Miljoenen blijven verstoken van enige hulp.

Charlie Hilm (67) richt zich-na bijna vijfenveertig jaar ondernemerschap- weer op zijn eerste beroep, fotografie. De tijdens zijn vele reizen in Burma gemaakte foto's heeft hij gebundeld in een prachtig kunstboek. De opbrengst van dit werk gaat geheel naar een scholenbouwproject, dat verwezenlijkt wordt in nauwe samenwerking met SITAGU, het grootste genootschap van Boeddhistische monniken in Burma. Waar de overheid het totaal liet afweten en de meeste buitenlandse hulp werd geweigerd, lukt het Sitagu wel de zo nodige hulp te verlenen bij de wederopbouw van de verwoeste delta.
Dit fotoboek werd door Charlie Hilm op eigen kosten geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2000 stuks. Met de opbrengst van de verkoop kan de bouw van drie schooltjes worden gerealiseerd. Dus de gehele opbrengst van Uw aankoop gaat naar het project!! Bruto is netto Geen 'strijkstokken' waaraan ook maar iets blijft hangen.
Bovendien krijgt u er een prachtig kunstwerk voor terug. Overigens, de feestdagen staan voor de deur. Misschien is dit boek een goed idee als mooi geschenk en koopt u meer dan één exemplaar?

De eerste verkoopactie werd precies een jaar geleden gehouden, met het resultaat dat afgelopen maand de eerste school door de geestelijk leider Sayadaw Sitagu is geopend, gevolgd door de ground-breaking ceremony voor de tweede school, die in mei 2011 klaar moet zijn. De korte lijnen en kleinschaligheid van deze projecten garanderen dit snelle resultaat!!!!!

Boeken zijn op de presentatie à € 53,- te koop en mee te nemen. U kunt ook boeken bestellen via de website www.flyingteachers.nl . Tevens zijn imponerende fotoafdrukken in gelimiteerde oplage te koop: deze worden gesigneerd, genummerd en binnen enkele weken nageleverd. Diasec©-mounted op groot formaat met Digigraphie©-certificering. Postproductie door het Lab Peter Paul Huf.