Een bijzondere zaak

Niet alleen door de combinatie met kapsalon Cor's Haarverzorging. Hoewel het natuurlijk wel uniek is om snuffelend tussen het antiek, op de achtergrond de geluiden van een kapperszaak te ontwarren.

Het meest bijzondere zit hem echter in de aankleding die met gevoel voor stijl door eigenaar Cor Reijtenbach wordt verzorgd. Het geheel oogt niet als een winkel, maar als de stijlkamer van een Frans landhuis of een voorname Engelse Mansion. In de sfeervolle ambiance vindt u meubels en accessoires uit diverse stijperiodes en alles voor de gedekte tafel; van prachtige tafellakens, flonkerend kristal en verfijnd tafelzilver tot bijzonder serviesgoed.

Eigenaar Cor combineert verschillende stijlen en besteedt veel zorg aan het samenstellen van de collectie. Daarvoor bezoekt hij regelmatig antiquairs, beurzen en veilingen in Frankrijk.

Bij Affaire d'Antiques et Cadeaux vindt u dan ook een unieke verzameling stijlmeubels, houtsnijwerk, glaswerk, porselein, spiegels, woondecoraties en hedendaagse kunstvoorwerpen en bijzondere cadeaux. Bij alles wat Cor aanbiedt, staat exclusiviteit voorop. Hij is zeer selectief in het samenstellen van zijn collectie, die zelfs de meest verwende shopper zal verrassen. Niet alleen door de bijzondere voorwerpen, maar ook omdat Affaire d'Antiques et Cadeaux laat zien dat exclusiviteit nog betaalbaar kan zijn.

U kunt zich bij ons ook aanmelden voor een nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden klik op de link hiernaast nieuwsbrief

Antiques

Antiques

Bekijk onze Antiques

Haarverzorging

Haarverzorging

Kom langs bij onze Haarverzorging

Stofferen

Stofferen

Onze stofferingen